Det er høst, og filmklubben kan presentere nok et nytt og spennende program!

Nytt dette semesteret er et samarbeidsprogram med Edda kino, hvor vi presenterer nye filmer fra i år som ennå ikke har vært vist i Haugesund. Disse filmene får du som medlem rabatt på, og billetten kjøper du i kinokiosken. Annenhver film er samarbeidsfilm, og et godt tilbud til dere medlemmer.

Vi har også satt av tid til en egen iransk lørdag, i samarbeid med blant annet Sahar Bayati, som er fribyforfatter i Haugesund nå. Her blir det anledning til å se film av både Asghar Farhadi (mannen bak Fortiden og Nader og Simin – et brudd), samt kortfilm av Abbas Kiarostami og en dokumentar av Beate Petersen.

Vi åpner sesongen med Dead Man av Jim Jarmush, og avslutter med tjsekkisk nybølge med Milos Formans The Firemans Ball fra 1967. Vi håper du vil sette pris på høstens program! Vi gleder oss til å se deg i salen!

Godt filmsemester!
Ruth Synnøve Hausken,