Historien bak et av Sør-Koreas mest berømte og grusomme seriedrap.

Året er 1986. To kvinner blir funnet brutalt voldtatt og drept. Saken etterforskes, men tiden er knapp. Vil de klare å løse saken før flere mord finner sted?

Denne filmen er omtalt som muligens den beste thrilleren som er laget. Memories of Murder skildrer historien bak et av Sør-Koreas mest berømte og grusomme seriedrap. Filmen har fått stor internasjonal oppmerksomhet og har vunnet flere priser verden over. Den vant blant annet prisen for beste asiatiske film ved Tokyo internasjonale filmfestival i 2003.

Blandet med mørk humor har Joon-ho Bong her laget en film du bør få med deg i høst. Dersom hans navn ikke sier deg så mye, kan vi nevne at han også står bak den mer kjente The Host fra 2006. Memories of Murder er mye bedre. Se den!

Regi: Joon-ho Bong
Manus: Joon-ho Bong, Kwang-rim Kim og Sung Bo Shim
Medvirkende: Kang-ho Song, Sang-kyung Kim, Roe-ha Kim m.fl.
Produksjonsår: 2003
Land: Sør-Korea