Sommeren nærmer seg, og fredag 15. juni byr vi på en helt unik filmopplevelse!

På Alvanuten i Tysvær, 224 meter over havet, viser vi da Steven Spielbergs science fiction-klassiker «Nærkontakt av tredje grad» fra 1977.

Ny lyssterk LED-teknologi gjør at visningen vil bli gjennomført stort sett uavhengig av vær, men dette blir en frisk filmopplevelse, så ta med godt og varmt tøy fra topp til tå!

Vi vil også anbefale alle å stille med godt fottøy, sitte- eller liggeunderlag, varm drikke, sovepose, vindpose osv.

Det tar ca. 30 minutter å gå fra Tysværtunet i Aksdal til Alvanuten. Bare følg Alvanutvegen helt opp og skilting til toppen.

Visningen starter kl. 21.00 denne fredagen og er et samarbeid mellom Haugesund Filmklubb, Tysværtunet kulturhus og midtsommerfestivalen.

Denne visningen er gratis og åpen for alle og avslutter vårens program i filmklubben.

Velkommen 🙂

Mystiske lys dukker opp på stjernehimmelen over en liten by i Indiana.
Energimontøren Roy (Richard Dreyfuss) og alenemoren Jillian (Melinda Dillon) opplever begge såkalt nærkontakt av tredje grad og blir besatt av å finne ut hva som skjer.
Mens panikken stiger i byen tiltrekkes en håndfull mennesker til det mystiske fjellet, Devils Tower.