Original Unaltered Edition.

Tre lørdager denne våren vil filmklubben vise alle de tre klassiske Star Wars-filmene i sin opprinnelige uendrede form. Hurra! Slett hukommelsen for unødvendig tukling med teknikken, scener forsøkt gjort snillere, og irriterende daterte digitaleffekter.

Star Wars-franchisen er muligens tidenes største kassasuksess, og den første filmens påvirkning på filmverdenen kan ikke overvurderes. Det er utallige filmer som aldri ville sett dagens lys eller kinoens mørke hvis ikke Luke og Leia hadde teamet opp med Han Solo og Obi-Wan for å ta rotta på Darth Vader. George Lucas hadde sett seg lei av all motgangen hos de store filmselskapene og startet sitt eget Lucasfilm der han kunne lage de filmene han selv ville.

Kom og opplev nostalgien og magien fra pre-digitaliseringen, og filmene slik de skal være!

regi: George Lucas
Manus: George Lucas
Medvirkende: Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher m.fl.
Produksjonsår: 1977
Land: USA
Billetter: 90,- / 60,- (ordinær / medlem)