Original Unaltered Edition.

Tre lørdager denne våren vil filmklubben vise alle de tre klassiske Star Wars-filmene i sin opprinnelige uendrede form. Hurra! Slett hukommelsen for unødvendig tukling med teknikken, scener forsøkt gjort snillere, og irriterende daterte digitaleffekter.

Andre film ut ble både større og dyrere, og mye mer arbeid enn George Lucas klarte alene, så han ansatte sin tidligere filmskolelærer Irvin Kershner til å regissere. Og satte seg selv i produsent-rollen. Deler av filminnspillingen foregikk i Norge i bitende kulde på en isbre i utenfor Finse. På statist-rollelisten finner vi bl.a. Arve Juritzen og forfat-ter Tom Egeland. Star Wars feberen sprer seg over hele verden, alle vil ha en bit av kaka. Utallige Star Wars leketøy dukker opp, og 3 ukjente hollywood-skuespillere blir megastjerner over natten.

Kom og opplev nostalgien og magien fra pre-digitaliseringen, og filmene slik de skal være!

Regi: Irvin Kershner
Manus: George Lucas, Leigh Brackett, Lawrence Kasdan Medvirkende: Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher m.fl.
Produksjonsår: 1980
Land: USA
Billetter: 90,- / 60,- (ordniær / medlem)