21. mars: «The Heart Is Deceitful Above All Things»

Asia Argentos film fra 2004 er basert på romanen av J.T. Leroy.

Denne film er ønsket av en av filmklubbens medlemmer, Martin Mentzoni som skriver så her om filmen:

Den legendariske kult-filmen «The Heart is…» regissert av, og med Asia Argento i en av hovedrollene som moren Sarah. Hun drar med seg sin sønn Jeremiah på en berg-og-dal bane av ett traumatiserende eventyr. Skuespillerstallen i denne filmen er over gjennomsnittet imponerende, med både stjerner og helter fra undergrunnen.

Dette er en tung, røff og brutal film, men med utrolig vakre bilder og såre, fine og ekte følte øyeblikk som brenner seg inn i minnet. Det er mye mørke, men finner Jeremiah noe lys i enden av denne lange, turbulente og selv-destruktive tunnelen?

The Heart Is Deceitful Above All Things er en av mine favoritt filmer noensinne og den forandret mye av mitt syn hvordan en film kan lages. Ikke bare det, den har en meget interessant historie bak hvordan den ble til og skandalene som oppsto rundt filmen.

Dette er noe jeg skal dele med dere i min korte introduksjon til filmen før visning + jeg har med meg en visuell overraskelse også!

Asia Argento er også kjent som datter av den legendariske regissør Dario Argento, bak filmer som Suspiria (1977) og Tenebre (1982). Asia, har vært med i flere av hans filmer. Demons 2 (1986) var hennes debut i en av hans filmer og hennes første hovedrolle for ham var i Trauma (1993).

Link til trailer: https://www.imdb.com/title/tt0368774/

Filmen starter i Edda 4 kl 18:00.
Vi selger billetter og medlemskap i foajeen fra kl 17:30.
Varighet: 1t 38 min
Angitt som restricted, fra 17 år, eller med forelder som har satt seg inn i filmen

Etter filmen drar vi et sted for litt sosialisering.